Segmen : Follow Me ! Mac 2017

Saturday, March 04, 2017

Assalammualikum & Salam Sejahtera readers..

Entry kali ni tak ada nak cerita apa-apa sangat pun cuma nak memeriahkan segmen yang telah diadakan oleh rakan blogger iaitu Shahirah Sarmy..Boleh la klik nama tu kalau nak singgah ke blog dia.So, sesiapa yang nak join segmen ni boleh klik gambar kat bawah ye kawan-kawan..hihi..Dekat situ nanti akan ada la syarat-syarat penyertaan nya..Blog id: 9162716768452240011



You Might Also Like

8 comments

  1. Salam singgah dari segemen yang sama.. =) Done follow u sis..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/02/segmen-follow-me-mac-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Shikin Razali..tq sudi follow dan singgah..Done follow u back sis..

      Delete
  2. the list have been updated. http://shahirahsarmy.blogspot.my/2017/02/list-peserta-segmen-follow-me-mac-2017.html
    Rule: Follow semua peserta segmen ni. thanks

    ReplyDelete
  3. Hi! dari segmen yg sama and done follow :)

    https://sabrinatasha.blogspot.my/2017/03/segmen-follow-me-mac-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sabrina Natasha..tq sudi follow meyza..Done follow you back sis..:)

      Delete
  4. hai awakk . ada peserta baru join segmen ni. jom follow dia.
    thanks for joining http://shahirahsarmy.blogspot.my/2017/02/list-peserta-segmen-follow-me-mac-2017.html

    ReplyDelete
  5. Done follow
    Feel free to follow me back
    http://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/03/segmen-follow-me-mac-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow you back Nurul Najihah

      Delete

Instagram