Berakhir Penantian Yang Dinanti

Tuesday, September 15, 2015

Assalammualaikum & Salam Sejahtera



Selamat petang semua dan selamat bercuti kepada semua rakyat Malaysia bersempena dengan Hari Malaysia ni kan..Sebenarnya semalam lagi nak publish entry ni tapi boleh pulak lupa nak publish..Save je entry ni..Itu la kelam kabut sangat nak bersiap pergi dating dengan kawan-kawan..hihi..Ish2, ko ni Mieza..Macam tajuk novel je kan kali ni punya entry..hihi..Mieza happy sangat semalam tu sebab tak menyempat nak jugak buat entry walaupun nak keluar dating..Nak tau kenapa Mieza happy??Ni la Mieza nak kongsikan kepada korang semua..Tengok tajuk macam novel kan..Tapi bukan Mieza nak keluarkan novel ke apa..Sebenarnya semalam dah keluar tarikh rasmi Majlis Konvokesyen UUM yang ke-28..Penuh wall FB rakan-rakan UUM Mieza post tentang konvo ni..


Ye la, mesti la seronok kan penat lelah sepanjang 3 tahun bersengkang mata, berkorban masa akhirnya berakhirkan dengan jayanya..Insya Allah Mieza akan memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan dengan Kepujian pada 26 Oktober 2015 dengan rasminya..Bersyukur sangat..Akhirnya penantian selama 4 tahun ini berakhir juga..hihi..Amboi ayat ko Mieza..Banyak pengalaman dan cabaran yang dihadapi selama tempoh 4 tahun tu..Semua akan menjadi kenangan terindah buat Mieza..Sebenarnya selain seronok nak konvo ni, teruja jugak nak jumpa kawan-kawan yang dah lama tak jumpa terutama kawan baik, Mieza Murni, Niesa dan Yana serta kawan-kawan lain jugak..hihi..Tahniah kepada semua warga sahabat-sahabat UUM yang akan konvo nanti pada Majlis Konvokesyen UUM yang ke-28


My turn sesi petang

You Might Also Like

3 comments

  1. alhamdulillah penantian bakal berakhir, jumpa di sana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah murni..excited nak jmpa korg..:)

      Delete
  2. hai...Yaya Cendana BW (NO.5) dari blog uzu Emas Putih BW sini....dah follow sini...harap sudi follow yaya blek.. :) mohon komen murni di sini...tq... :)

    http://www.yayacendana.com/2015/09/review-telur-pindang-nordin-terkenal-di.html

    ReplyDelete

Instagram