Program Affiliate Ephyra.my

Sunday, September 20, 2015
Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Entry kali ini Mieza nak perkenalkan kepada anda semua satu program iaitu Program Affiliate Ephyra.my..Bagi blogger-blogger otai pasti sudah tahu tentang program affiliate ni kan??Program ini akan membantu kepada sesiapa sahaja yang terfikir untuk berniaga tetapi kekurangan modal dan kepakaran..Disamping itu juga program ini juga dapat membantu kepada sesiapa sahaja yang ingin menambah pendapatan sampingan terutama kepada suri rumah mahupun pelajar..

Adakah anda seperti apa yang Mieza nyatakan di atas??Jadi apa tunggu lagi daftar lah sekarang di link berikut:


Apa keistimewaan Program Affiliate Ephyra.my??

1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut.

Ada yang lebih menarik lagi..Apa??

1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.

2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 3% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my.

3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa.

Menarik kan tawaran-tawaran yang ditawarkan..Jadi apa tunggu lagi jangan lepaskan peluang ini untuk menambahkan pendapatan anda setiap bulan..Daftarlah sekarang..

You Might Also Like

3 comments

Instagram